Elkris i hemmet

Jag har åkt på en elkris i hemmet! Vid vår renovering råkade vi ta sönder några spotlights, vi försökte lösa problemet själva men insåg ganska snabbt att det blir för krångligt och farligt. Därför bestämde vi oss för att anlita en elektriker i Bromma.

El-firma

Det var svårare än vi trodde att anlita en elfirma. Det finns ett av av elektriker där ute, både den ena å andra påstår sig att vara den bästa. Vi har av erfarenhet en ganska negativ inställning till hantverkare, därav är vi verkligen petiga när vi väljer företag att ta hjälp ifrån. Vad vi alltid gör är att läsa recensioner som personer lämnat på Google. Detta gör att vi får se vad deras tidigare kunder upplevt, både deras service och utfört arbete.

El är inget man ska leka med om man inte har kunskapen som krävs, och därför valde vi att ta hjälp. Efter mycket om och men kom vi fram till en firma som vi fick väldigt gott intryck av, och det hade även väldigt bra recensioner.

Resultat

Vi är så himla nöjda med resultatet. Under hela processen var det hjälpsamma, förklarade, s varade på frågor och trevliga, något vi verkligen uppskattade. Jobbet blev även gjort snabbt, och allt funkar helt perfekt som det ska göra. Behöver du hjälp med elen där hemma? Tveka inte på att höra av er till Södertörns Elektriker.


Publicerat

i

av

Etiketter: